با معرفی ۴ اثر؛منابع طرح «کتاب خوان ماه» ویژه مرداد ۱۴۰۲ با ارائه کتاب های «بچه های فرات»، «پیرمرد و صندلی»، «خواهر» و «نمی دانیم چرا؟ راه کامیابی و راز ناکامی در هدایت فرزندان» بصورت متنی و تصویری در کتابخانه عمومی شهدای ۲۳ تیر مریوان معرفی شد.
با معرفی ۴ اثر؛منابع طرح «کتابخوان ماه» ویژه مرداد ۱۴۰۲ با ارائه کتاب های «بچههای فرات»، «پیرمرد و صندلی»، «خواهر» و «نمیدانیم چرا؟ راه کامیابی و راز ناکامی در هدایت فرزندان» بصورت متنی و تصویری در کتابخانه و کانال پیام رسان بله معرفی شد.و اینک معرفی یکی از این چهار اثر بصورت متنی:
کتاب«نمیدانیم چرا؟ راه کامیابی و رازناکامی در هدایت فرزندان»از منابع طرح کتابخوان ماه مرداد ۱۴۰۲ اثر یوسف غلامی از انتشارات دفتر نشر معارف و با تعداد ۱۷۶صفحه به شرح ذیل معرفی و ارائه شد.
نمیدانیم که هستیم، عادتهایمان ریشه در کدام الگوها و ریشهها دارد، چرا باید ازدواج کنیم، فرزنددار شویم، چگونه آنها را تربیت کنیم و ... دهها پرسش دیگر.تربیت فرزند از آن دسته موضوعات حساس، چالشبرانگیز و از دغدغههای اصلی بسیاری از والدین محسوب میشود. اما به درستی چقدر برای این موضوع خطیر وقت و انرژی صرف میشود و برای آگاهی از اصول و دانش کافی در این امر چه باید کرد؟کتاب حاضر دربارهی تربیت فرزندان، راههای کامیابی در این مسیر و هدایت آنها است. وظایف والدین پیش از تولد فرزند، روشهای نادرست تربیت کودک، آشنایی با ابزارهای مهم تربیت، شناخت ویژگیهای دوران کودکی، چگونگی شکلگیری شخصیت کودک و عوامل هدایت یا گمراهی فرزندان از مهمترین محورهای این کتاب بهشمار میرود. همینطور آسیبشناسیِ برخی سبکهای تربیتی و ارائهی راهکارهای علمی با نگاه به تعالیم دین مبین اسلام از ویژگیهای دیگر کتاب محسوب میشود.ما در تربیت فرزندانمان و در مواجهه با رفتارهای اشتباه آنها چه میکنیم؟ چقدر او و نیازهایش را میشناسیم؟ روش مستقیم و غیرمستقیم در آموزش کودک به چه معنا است؟ قوانین خانه را چه کسی وضع میکند و بر اساس چه معیارهایی؟ و... از جمله پرسشهایی است که این کتاب به آن پاسخ میدهد.در پایان نیز روش های متناقض شخصیت دهی کودک و شرایط فرمانروایی کودکانه مورد بررسی قرار میگیرد و حکمت نهفته در پس عبارت دوران پادشاهی کودکان تا پیش از هفت سالگی را به روشنی بیان میکند.نویسنده که خود مطالعات غیر روشمند را در تربیت و پرورش کودک بیفایده میداند در این کتاب تلاش کرده مطالبی منسجم و کامل به مخاطب عرضه کند.در بخشی از کتاب میخوانیم:صد سال پیش، قبل از آنکه غربیان بدانند «روانشناسی» چیست مردی از تبار حضرت محمد صلاللهعلیهوآله (امام صادق علیهالسلام) به پیروان خود فرمود: «از حقوق بر پدر این است که پدر، مادر آن کودک را بزرگ و محترم بدارد.» کودک همیشه باید پدر را احترام گذارِ مادر مشاهده کند. طفلی که مادر خود را ستمدیده ببیند، احساس شخصیت نمیکند و با تعادل روانی بزرگ نمیشود. احترام به مادر، کمترین حق فرزند بر پدر است.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.